حذف Tube و Capillary ترانسمیتر اختلاف فشار در اندازه گیری ارتفاع مخازن با مکانیزیم اختلاف فشار:
با توجه به معایب متعدد اندازه گیری سطح مخازن تحت فشار با تیوب و کپیلاری شامل:
اثر محسوس تغییر دمای محیط بر فشار روغن داخل Capillary (انبساط دیوار فلزی Capillary و افت فشار روغن) و ایجاد خطا
مشکلات ناشی از Suppression و Elevationبه دلیل فشار ناشی از ارتفاع روغن داخل Capillary بسته به محل و نوع نصب ترانسمیتر و موقعیت قرارگیری Capillary
احتمال سفت شدن و یخ زدن روغن در محیط های Outdoor در فصول سرد سال که مانع از انتقال صحیح فشار می گردد
مشکلات در بهره برداری و تعمیر نگه داری (نشتی و تخلیه روغن داخل Capillary)
در صورت استفاده از تیوب جهت انتقال فشار گاز یا بخار روی سطح سیال امکان میعان (Condensate) در مسیر و انسداد وجود دارد
میتوان از ترانسمیتر های اختلاف فشار الکترونیک استفاده نمود در این حالت فشار های High و Low هر کدام توسط یک سنسور مجزا اندازه گیری و پس از تبدیل فشار به سیگنال الکتریکی، این سیگنال ها توسط سیم به ترانسمیتر انتقال داده می شود. در ترانسمیتر نیز اختلاف این دو سیگنال محاسبه و ارتفاع سیال در مخزن بدست خواهد آمد. در این حالت تمامی مشکلات مذکور حل شده و قابلیت اطمینان تا 10 برابر افزایش می یابد. ضمن اینکه دقت اندازه گیری بسیار بالاتر خواهد بود.
گزینه اقتصادی و بهینه در این نوع اندازه گیری استفاده از دو ترانسمیتر فشار قلمی (Non-Smart) است که رنج هر یک از ترانسمیتر ها با توجه به فشار کاری High و Low مورد اندازه گیری انتخاب می شود.
پس از نصب، سیگنال های جریانی آنالوگ خروجی آنها (20-4 میلی آمپر) به دو پورت AI (Analog Input) از سیستم کنترلی (فرضا PLC) متصل می گردد. در برنامه نویسی PLC اختلاف این دو سیگنال توسط یک تابع اندازه گیری شده و خروجی آن یک AO (Analog Output) و از نوع جریانی (20-4 میلی آمپر) می باشد که مقدار فشار ناشی از ارتفال سیال را برای ما نمودار می کند.
این روش اندازه گیری از لحاظ اقتصادی بسیار مقرون به صرفه و دارای دقت بالایی نیز می باشد. دقت این ترانسمیتر ها زیر یک درصد (تا 0.25% بصورت Optional) بوده و برای سیال های ویسکوز ، چسبنده و خوراکی نوع دیافراگمی آن وجود دارد.