کنترل ولو می بایست بتواند در زمان کوتاه و قابل قبول و به طور مسمتر، تغییرات سیگنال کنترل دریافتی از اتاق کنترل را به موقعیت شیر اعمال نماید.به این منظور از یک ولو و یک اکچویتوربا مکانیزم واندازه ی مناسب و همچنین یک پوزیشنر استفاده می شودتا نیاز کاربر مرتفع گردد.
اما حالت هاي متنوع دیگری نیز وجود دارند که علاوه بر موارد فوق، پوزیشنر هم می بایست لحاظ گردد.
در مواردی که فشار مورد نیاز دیافراگم، بیشتر از فشار سیگنال دریافتی از اتاق کنترل است.
در مواردی که سیگنال دریافتی از خروجی کنترل از نوع الکتریکی 4 تا 20 میلی آمپر بوده و نیاز به تبدیل آن به فشار نیوماتیکی می باشد.
در شرایطی که فاصله بین کنترلر و اکچویتور شیر خیلی زیاد است و تغییر خروجی کنترلگر با تاخیر زمانی و افت سیگنال به اکچویتور می رسد و در عین حال تغییر آنی و زمان پاسخ پایین مد نظر باشد
در مواردی که خروجی کنترلر می بایست به بیش از یک کنترل ولو (اکچویتور) برود.
پوزیشنر ها دارای دو پورت ورودی و یک پورت خروجی می باشند. یک پورت ورودی به سیگنال پنومانیک دریافتی از اتاق کنترل وصل می شود که به ولو دستور می دهد در چه موقعیتی قرار بگیرد. پورت ورودی دیگر به منبع تغذیه هوای فشرده (Air Supply Pressure) متصل می گردد که انرژی پنومانیک مورد نیاز برای تغییر موقعیت Stem ولو از طریق اکچویتور را فراهم می کند. پورت سوم خروجی است به که اکچویتور متصل شده و میزان آن منتاسب با سیگنال دریافتی از اتاق کنترل است و بسته به نیروی مورد نیاز جهت تغییر موقعیت ولو، تقویت می گردد. به این مهم تنظیم Bench Set نیز گفته می شود. اگر به پوزیشنر ها نصب شده روی کنترل ولو ها توجه نمایید، سه عدد گیج متناظر با سه پورت بالا را روی بدنه آن مشاهده خواهید نمود.
شرکت ایساتیس فرآیند ابزار مفتخر است تا تجهیز مذکور و سایر تجهیزات ابزاردقیق را بصورت تحویل فوری و مدت زمان دار دار تامین نماید.